Welke zaagmachine heeft de laagste kosten per zaagsnede?

Dat hangt natuurlijk af van een groot aantal factoren, zoals materiaalsoort, materiaalvorm, materiaalafmeting, aantal te zagen producten en automatiseringsgraad en is daarom niet eenvoudig te beantwoorden. Maar uit ervaring weten we echter wel dat machines met een hoog trilling absorberend vermogen, in combinatie met een servo gestuurde zaagvoeding voor absolute controle over de spaandikte, een lagere total cost of ownership (TCO) kennen, omdat de standtijd van gereedschap langer wordt en de output hoger. Hoerdoor worden de kosten van de bediener en het gereedschap per zaagsnede wezenlijk verlaagd. Voor het verlagen van de kosten per zaagsnede adviseren we daarom de Behringer HBE serie aan. Deze heeft een gietijzeren zaagbrug, loopwielen en klemmen voor maximale trilling demping daarnaast zorgt de servo-gestuurde zaagvoeding voor een optimale controle over het zaagproces.


Bij welke zaagmachine is de bandwissel makkelijk?

Bij machines die goed toegankelijk zijn en waarbij je zonder gereedschap de zaag kunt wisselen. Dit geldt voor ALLE Behringer zaagmachines


Wat is de beste zaagmachine voor hoog gelegeerde staalsoorten?

De Behringer HBM Serie is de meest krachtige en snelste bandzaagmachine op de markt en zaagt probleemloos materialen die als moeilijk verspaanbaar bekend staan.


Wat is de beste zaagmachine voor aluminium?

Voor aluminium tot Ø 200mm is de cirkelzaagautomaat van Eisele, de VA-L 560 de krachtigste en snelste keuze. Daarboven komen de bandzaagautomaten van Behringer in aanmerking. Met name de HBE Perfomance en de HBM-ALU zijn uitermate geschikt voor het zagen van grotere afmetingen aluminium met hoge snelheid en nauwkeurigheid.


Welke zaagmachineleverancier heeft een goede service?

Behringer heeft een centraal technical support centre en werkt met lokale geselecteerde partners bij jou in de buurt. Voor Nederland en België is dit Promatt. Zij verzorgen de installatie van de machine, voeren het onderhoud uit en komen snel bij storingen


Heeft u interesse in onze producten? Bekijk dan onze catalogus of neem contact op.

Catalogus

Contact